• Log in
  • 0

    Geen producten in je winkelmand.

Over ons

“Onze missie is om doven verstaanbaarder te maken in Nederland”

Een professioneel bedrijf, gericht op dienstverlening en advies voor bedrijven, instellingen, professionals op het gebied van de Nederlandse Gebarentaal en
Visuele Muziek.

1.2.communicate spreek je uit op zijn Engels als one two communicate en dat klinkt hetzelfde als want to communicate [wan toe kommunikeet]. ‘Want to communicate’ betekent in het Nederlands: ik wil communiceren.

1.2.Communicate verzorgt cursussen, trainingen, workshops, lezingen en webinars, die zijn gericht op tolken, vertalers, instellingen, bedrijven en belangstellenden.

Bij 1.2.Communicate maakt u op een prettige, ongedwongen manier kennis met gebarentaal, of kunt u werken aan de obstakels die u bij de uitoefening van uw beroep kunt tegenkomen.

Tom Uittenbogert is doof. Hij heeft een passie voor zijn moedertaal : de Nederlandse Gebarentaal. Daarom vindt hij het belangrijk dat de maatschappij toegankelijk is voor doven en slechthorenden en dat NGT zichtbaar is voor horende mensen die niet gebarentaalvaardig zijn.

Voordat hij begon met 1.2.Communicate was hij eerst docent Nederlands Gebarentaal op de NSDSK.

Hij heeft de docentenopleiding Nederlandse Gebarentaal op het Instituut voor Gebaren, Taal & Dovenstudies in Utrecht gedaan en daarna gewerkt op het Instituut voor Gebaren, Taal & Dovenstudies.

Lesgeven aan horende studenten vond hij heel leuk en uitdagend, maar hij wilde eigenlijk meer dan alleen maar Nederlandse Gebarentaal lesgeven. Daarom verzorgt hij nu ook trainingen, webinars en workshops voor dove, slechthorende en horende volwassenen, waarbij hij voornamelijk put uit zijn eigen ervaringen en zelfstudie.

Nu werkt hij als onderzoek assistent/docent Nederlandse Gebarentaal aan de Radboud Universiteit & Multimodel Language and Cognition, commissielid van het team Kletskoppen en als Dove tolk Gebarentaal.

Af en toe werkt hij samen met de GebarenSter aan verschillende projecten, bijvoorbeeld: een toneelstuk voor dove en slechthorende kinderen, workshops Boeken Voorlezen in NGT enzovoort.

Hier kunt u onze folder en flyer downloaden als u wil.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op

Of ga direct aan de slag met een van onze cursussen

top
© 2024 1.2.Communicate - Powered by Maatos