• Login
  • 0

    Geen producten in je winkelmand.

Nederlands met Gebaren

Nederlands met Gebaren

Op deze pagina vind je alle cursussen over Nederlands met gebaren.

Leer alles over Nederlands met Gebaren
in de complete cursus

Cursus Nederlands met Gebaren (NmG)

Zoek je naar een online cursus om Nederlands met Gebaren (NmG) te leren? Dan is deze cursus ideaal om te beginnen! We gaan het NmG leren. Je leert aan de hand van maar liefst 20 thema’s.
Bekijk cursus

Leer per thema

Deze mensen gingen je voor

“Duidelijke en uitgebreide training. Alles wordt duidelijk weergegeven qua handelingen en ook de “vertaling” die erbij hoort. Ik doe deze training puur uit interesse. Dus geen ervaring of iets voor mij. En ook dan is het een training die goed te volgen is. Erg leerzaam.”
Mariska
“Uit pure interesse cursus gebarentaal gevolgd. Heldere uitleg. Goed te volgen. Fijn dat je de cursus kan terugkijken en levenslange toegang is zeker een pré.”
Thomas
“Erg leuk om een keer te doen. Leerzaam en interessant! Fijn om elk hoofdstuk te kunnen afsluiten met een toets. Leuke manier om dit te leren en te kunnen toepassen bij een werkplek met moeilijk lerende kinderen. Zij werken veelal met gebaren.”
Maria
“Wel vrij pittige maar erg leerzame cursus. Fijn om ieder hoofdstuk met een toets ‘af te kunnen sluiten’ en aan het eind van de cursus ook een certificaat te mogen ontvangen!
Tom beantwoordt de eventuele vragen snel en deskundig. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk!”
Samantha

Vragen?

Neem gerust contact met ons op


Neem contact op

© 2020 1.2.Communicate - Powered by Maatos